Nincs engedélyezve a javascript.
19225522_317022815414458_3302470712254555130_n-1.jpg
Alexandra Kiadó
2022. április 26.
Mindenkinek jár második esély. De nem mindenki tud róla.

Mindenkinek jár második esély. De nem mindenki tud róla.

Könyvajánló

Magyar nyelven is megjelent Sara Paborn hatodik, nagy sikerű könyve, a Bogáncsméz.

A szeretetre való megnyílás azt jelenti, hogy megnyitod magad a lehetséges veszteségnek is.

Veronika Mörk tizenhét éves, anyja tengerparti panziójában dolgozik unokatestvérével, Francie-val együtt. Francie színésznő akar lenni, Veronika háziasszonyképző iskolába készül. Csakhogy 1955 augusztusában, amikor extrém hőség tombol Svédországban, és a panziót megszállják a méhek, a húszéves, szobrásznak készülő Bo személyében váratlanul bekopogtat a kaland – és a szerelem. Az unokatestvérek vetélytársak lesznek, és a háziasszonyképző már nem is tűnik olyan csábító jövőképnek.

Ebba Lindqvist nemrég még Svédország legsikeresebb párkapcsolati tanácsadója volt, saját talkshow-val és számos nagy sikerű könyvvel. De amikor házassága egy hirtelen fellángolt romantikus szerelem miatt véget ér, majd rövidesen a szerelem is ellobban, Ebba élete összeomlik. Elveszíti a munkáját is: ugyan ki kérne párkapcsolati tanácsot a botrányos válásától meggyötört, magányos és elhagyatott coachtól, ha a saját életét sem tudja kézben tartani? A két nő élete összekapcsolódik, amikor Ebba 2019-ben interjút akar készíteni az idős Veronikával hatvan évig tartó, boldog házasságáról, de az interjú újra és újra kisiklik: Veronika nem a házasságáról mesél Ebbának, hanem fiatalkori szerelméről. Ebba nyomozni kezd, és ezzel a két nő élete gyökeresen és visszavonhatatlanul megváltozik. A Bogáncsméz Sara Paborn hatodik, nagy sikert aratott regénye, amelyet egy év alatt tizenkét országban adtak ki szerte a világon.

A Bogáncsméz ellenállhatatlan párkapcsolati regény, amely két évszázadot ölel fel. Szerethető karakterekkel és lefegyverző humorérzékkel Sara Paborn a fiatalos rajongás hullámaiba vonzza az olvasót, miközben komoly kérdéseket tesz fel arról, mit is jelent nőnek lenni abban a korban és a jelenben.

A végén mindannyian arra vágyunk, hogy átadjuk magunkat a legnagyszerűbb dolognak: a szerelemnek.

Bogáncsméz
Romantikus-erotikus

Bogáncsméz

Sara Paborn
Alexandra Kiadó (A), 2022.04.11.
Veronika Mörk tizenhét éves, anyja tengerparti panziójában dolgozik unokatestvérével, Francie-val együtt. Francie színésznő akar lenni, Veronika háziasszonyképző iskolába készül. Csakhogy 1955 augusztusában, amikor extrém hőség tombol Svédországban, és a panziót megszállják a méhek, a húszéves, szobrásznak készülő Bo személyében váratlanul bekopogtat a kaland - és a szerelem.